gif

Water + Bridge

Project Name: Shanghai Baoye Center
Location: Shanghai, China丨Total Area: 27,394 sqm
Dates: 2012 - 2016 (Design+Construction)  2017 (Completion)

Situated on an “L” shaped site cut out of a trapezoidal plot, the project is shaped by lofting the maximum footprint of the site into a 5-story envelope, and then pushing and carving the form from the exterior, creating a  

singular form that operates as three separate buildings connected by floating walkways on several levels. The main building mass contains office programs and a roof garden, while the ground floor is a landscape which connects several spaces into a free-flowing, semi-public experience in balance with the unique form of the building. Parking, an employee cafeteria and coffee shop, health spa and dormitories exist in the basement levels, lit by daylight from the various sunken courts carved from above.


CONTACT US
Zhejiang ICP No. 11021343Copyright © 2010-2015LYCS Architecture All Rights Reserved|