gif

Baijiafang

Project Name:  The second phase of the Baijiafang Future Community Project

Location: Quzhou, China | Project Area: 59850㎡

Project Dates: 2022——(design)

We have announced the design of the neighborhood center for the second phase of the Baijiafang community project designed for Quzhou Smart Town. The project is located in the center of the future community section of Baijiafang, with a total construction area of 59850㎡, including commercial, office, hotel and apartments and neighborhoods center ,etc. The plan adopts the design concept of "mountain, water, and lane", combined with the original architectural style of Baijiafang and the unique landscape conditions of the site, in the architectural form,  a large volume is matched with a small volume. The main building is a mountain, and the podium is a lane, while the water system passing through the site in the east-west direction, it constitutes the spatial form of "mountain, water, and lane", providing a neighborhood space with memory and a sense of belonging for the residents around Baijiafang.


CONTACT US