gif

Text:

The interior design of Dave&Bella Will be Completed SoonThe new headquarters is located in Binjiang District, Hangzhou City. This project is a typical case of domestic urban renewal and space regeneration at the present stage, namely old factory buildings reconstruction design of self-use office space.

The original interior space be divided into several different functional areas and extend natural light from outdoors to indoors, and strengthen the sense of depth of space. At the same time, the interior space is placed with ramp, corridor and other structures to connect the multi-layer space, and the users can communicate and interact through these paths in the different spaces so as to form a comprehensive office space of integrating office, rest, exhibition, reading, training and meeting.

Total Area: 7,500 sqm

Dates: 2015-2017 (Design+Construction) 2017(Completed)

Title: The interior design of Dave&Bella Will be Completed Soon

Resume: This project is a typical case of domestic urban renewal and space regeneration at the present stage......

Order: 150

Order Home: 1

Img

Img for List Page

Relate Items: view

Post to Home: Post to Home Page


CONTACT US
Zhejiang ICP No. 11021343Copyright © 2010-2015LYCS Architecture All Rights Reserved|